56
Υλικα 1 κύβο μαγιά φρέσκια ή ένα φακελάκι πιπέρι βασιλικό ή ρίγανη λίγο λάδι αλεύρι όσο πάρει να γίνει μαλακιά η ζύμη 100ml κρέμα γάλακτος 3-4 φρεσκα μανιτάρια σε φέτες Ανακατεύουμε το νερό με τη μαγιά, αλάτι, πιπέρι, λίγο σκόρδο, και το βασιλικό ή τη ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο. Το αφήνουμε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Βάζουμε στη μέση του ταψιού τα κασέρια σε βουνό (gouda, regatto, και λίγο bleu)...
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com