by admin

πιτσούνια με παντζάρια από καλό βόλι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται βαθυκόκκινο και στην σάλτσα τους εισχωρεί η αίσθηση της τραγανής γλύκας. Τρυφερά περιστέρια στο πιάτο με το πιο έντονο χρωματικό αποτύπωμα: πιτσούνια με παντζάρια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Πουλερικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com