50
Υλικά
- παριζάκι 300 γρ
- μπέϊκον 6 φέτ
- ζαμπόν 3 κιλ
- μορταδέλλα 3 φέτ
- ρεγκάτο 350 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- μανιτάρια -
- χυμός ντομάτας 2 φλ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- βασιλικός -
- ρίγανη -
- κέτσαπ 1 κσ
- αλάτι -
- ζάχαρη -
ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΕΔΩ 300gr ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ 6 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ 3 ΦΕΤΕΣ ΧΟΙΡΙΝΗ ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.com