by admin

Πλεξούδα με φέτα και πιπεριά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τη συνταγή τη βρήκα πάνω σε μια συσκευασία σφολιάτας Κανάκη και μου άρεσε πολύ σαν ορεκτικό για το γιορτινό τραπέζι. Τη δοκίμασα λοιπόν και ιδού...Υλικά για 1 πλεξούδα:1 φύλλο σφολιάτα Κανάκη κουρού6 κουταλάκια πολτός ελιάς150 γρ φέτα λιωμένη1 πιπεριά Φλωρίνης (από βάζο)1 κουταλάκι ρίγανη1 αυγόΛίγο σουσάμιΞεπαγώνουμε τη σφολιάτα.Ανοίγουμε το φύλλο και το απλώνουμε όπως είναι στο χαρτί της συσκευασίας του.Το κόβουμε κάθετα σε 3 λωρίδες από την μεγαλύτερη πλευρά.Αλείφουμε κάθε λωρίδα με 2 κουταλάκια από τον πολτό ελιάς. Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και μοιράζουμε τη φέτα. Κόβουμε την πιπεριά σ
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com