36
Υλικά:2 ποτήρια πληγούρι3 ποτήρια νερό250 γραμμ. μικρά μανιτάρια, ολόκληρα ή πλευρώτους4 κουταλιές βούτυρο1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένοαλάτι, πιπέρι Πλένουμε και σουρώνουμε το πληγούρι. Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε τα μανιτάρια. Τα τηγανίζουμε με 2 κουταλιές βούτυρο. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα κρατάμε σε ένα πιάτο.Ροδίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε 3 ποτήρια βραστό νερό, αλάτι, πιπέρι. Όταν το νερό κοχλάσει, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 1 και ρίχνουμε το πληγούρι και τα μανιτάρια. Ψήνουμε το φαγητό επί 10 λεπτά, μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του. Κατεβάζουμε τη
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com