72
Υλικά
- βούτυρο 150 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- λικέρ 150 ml
- baileys 100 ml
- κακάο 30 γρ
- κουβερτούρα 125 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- κουβερτούρα λευκή 100 γρ
... γενικα η ζυμη του plum cake ειναι αρκετα ρευστη και οταν ψηθει κραταει μια υγρασια. Εδω σας παρουσιαζω ενα απιστευτα σοκολατενιο plum cake, αρωματισμενο με λικερ κρεμα καφε. Καθως περιεχει αρκετο αλκοολ, μαλλον δεν ειναι καταλληλο για τα παιδακια. Αν θελετε να παραλειψετε το λικερ, αντικαταστηστε το με κρεμα γαλακτος και για το αρωμα προσθεστε εσανς καφε ή πορτοκαλι....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com