74
Υλικά
- φρέσκο βούτυρο 300 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 350 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 450 γρ
- γάλα 600 γρ
- κρέμα γάλακτος 180 γρ
- βανιλίνη 1 κγ
Υλικά300 γρ. βούτυρο φρέσκο350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό100 γρ. αμύγδαλα ξασπρισμένα450 γρ. ζάχαρη άχνη600 γρ. γάλα180 γρ. κρέμα γάλακτος1 κουταλάκι βανιλίνη ή καλύτερα πραγματική βανίλια
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr