by admin

Πολτός σκόρδου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μικρές μελωμένες σκελίδες γεμάτες από την γλύκα και την νοστιμιά που μας δίνει το σκόρδο όταν ψήνεται, πολτοποιούνται μαζί με ελαιόλαδο και μας δίνουν μία υπέροχη κρέμα σκόρδου απαλλαγμένη από την γνωστή βαριά μυρωδιά. Ένας πολτός εύπεπτος, νόστιμος, αρωματικός χωρίς αψάδα και κάψιμο και πολύ πρακτικός καθώς είναι πάντα έτοιμος στο βαζάκι για κάθε χρήση.
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookeatup.com