78
Υλικά
- φέτα 200 γρ
- γκούντα 150 γρ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
- αλεύρι 90 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ηλιόσπορος 80 γρ
- παπαρουνόσπορος 50 γρ
- λιναρόσπορος 80 γρ
- σουσάμι 80 γρ
200γρμ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΕΝΗ 150γρμ GOUDA ΤΡΙΜΕΝΟ 150γρμ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΕΝΟ 90γρμ ΑΛΕΥΡΙ 2 ΑΥΓΑ 2 Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 80γρμ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ 50γρμ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟΥΣ
Διάβασε τη συνταγή στο tamagiremata.blogspot.gr