109
Υλικά
- λάδι 5 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ντομάτα 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- κριθαράκι 0.5 πκτ
- μανιτάρια 1 κονσέρβα
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 5-6 κ.σ. λάδι 2 φρέσκα κρεμμύδια 1/2 ματσάκι άνηθο 2 ώριμες τριμμένες ντομμάτες ( αν θέλετε να κοκκινίσει πολύ προσθέστε 1 κ.σ. ντοματοπελτέ) 1 κόκκινη πιπεριά και 1 πράσινη κομμένες σε μικρά κομμάτια 1 καρότο τριμμένο 1/2 πακέτο κριθαράκι και 2,5 κούπες νερό 1 κονσέρβα κομμένα μανιτάρια αλάτι, πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com