130
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- πορτοκάλια 4 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 300 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- ηλιέλαιο 200 ml
- χυμός πορτοκαλιού 1.5 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
Μια αφράτη, ζουμερή και γεμάτη αρώματα πορτοκαλόπιτα που γίνεται με φύλλο κρούστας και γιαούρτι και σιροπιάζεται με ένα παχύρρευστο σιρόπι πορτοκαλιού, το οποίο μπορείς άνετα να το φας πριν καν φτάσει στο γλυκό σου. Θα την αγαπήσεις εγγυημένα, όχι μόνο για τα επιφωνήματα χαράς και απόλαυσης που θα σκορπίσει, αλλά και για την ευκολία ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com