198
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- αυγά 4 τμχ
- γιαούρτι 200 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- μαργαρίνη 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- ζάχαρη 0.75 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ζάχαρη 3 ποτ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
Υλικά 1 πακέτο φύλλλα κρούστας 4 αυγά 200 γρ.γιαούρτι 0%ή 2% λιπάρα 250 γρ.βούτυρο τύπου Lourpak ή μαργαρίνη λιωμένο αλλά όχι ζεστο 1 φακελάκι μπέικιν (20 γρ.) 3/4 κούπας (περιπου 180 με 200 γρ.) ζάχαρη 1 βανίλια ξύσμα 2 πορτοκαλιών Για το σιρόπι με ένα μεγάλο ποτήρι του νερού μετράμε 3 ποτήρια ζάχαρη 4 1/2 ποτήρια νερό φλούδα και χυμό 2 πορτοκαλιών χυμό 1/2 λεμονιού 1 βανίλια
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com