183
Υλικά
- πορτοκάλια 3 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 100 γρ
- καλαμποκέλαιο 150 ml
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- ζάχαρη 200 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- βανίλια 1 ξύλο/α
Υλικά
3 πορτοκάλια ακέρωτα
4 αυγά
200γρ ζάχαρη
100 γρ σιμιγδάλι ψιλό
100 γρ σιμιγδάλι χονδρό
150 ml καλαμποκέλαιο
1 φακ μπέικιν πάουντερ
Υλικά για το σιρόπι
200ml νερό
200γρ ζάχαρη
φλούδα και χυμό από 1 πορτοκάλι ακέρωτο
1 μικρό πορτοκάλι ακέρωτο κομμένο σε ροδέλες
1 ξύλο βανίλιας
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com