93
Υλικά
- αυγά 10 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 600 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- ούζο 0.5 φλιτζανάκι
- κονιάκ 0.5 φλιτζανάκι
- πορτοκάλια 3 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- αμύγδαλα -
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- ζάχαρη 4 ποτ
Ένα πολύ ωραίο σιροπιαστό γλυκό, με καταπληκτικό άρωμα και γεύση πορτοκαλιού.
Θυμίζει πολύ το ραβανί, μόνο που δεν έχει αλεύρι.Γίνεται πολύ εύκολα, και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν βάση για τούτρες.
Δοκιμάστε το με παγωτό.
Θυμίζει πολύ το ραβανί, μόνο που δεν έχει αλεύρι.Γίνεται πολύ εύκολα, και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν βάση για τούτρες.
Δοκιμάστε το με παγωτό.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com