274
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 κιλ
- σιμιγδάλι χοντρό 0.5 κιλ
- ζάχαρη 2 ποτ
- βανίλια 2 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 40 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 1.5 ποτ
- ζάχαρη 1 κιλ
- χυμός πορτοκαλιού 2 ποτ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Δεν είναι η κλασσική πορτοκαλόπιτα με φύλλο, αυτήν που ξέρουμε και κάνουμε οι περισσότερες, αλλά μια ιδιαίτερη πορτοκαλόπιτα με σιμιγδάλι, που μοσχοβολάει πορτοκάλι.Τώρα που τα πορτοκάλια είναι στην καλύτερη τους εποχή, διαλέξτε ακέρωτα και γλυκά πορτοκάλια, δοκιμάστε αυτήν την πανεύκολη συνταγή και απολαύστε μια δροσερή και πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα.Πάμε να δούμε πως γίνεται!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com