155
Υλικά
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- παππούλες 6 τμχ
- ρόκα 6 φύλλα
- κρίθινο παξιμάδι 1 τμχ
- κριθαροκουλούρα 1 τμχ
- πιπέρι κόκκοι
- απάκι 6 φέτ
- ρόδι 3 κσ
- μαύρες ελιές 6 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 2 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
Οι πορτοκαλοσαλάτες είναι ένα από τα πιάτα που έχω κατατάξει ανάμεσα στα gourmet της παραδοσιακής μας κουζίνας. Είναι τόσο λεπτή η γεύση τους , τόσο ευφάνταστος ο συνδυασμός των υλικών τους και τόσο όμορφη η εμφάνισή τους που μπορούν να σταθούν σε οποιοδήποτε τραπέζι όσο επίσημο κι αν είναι. Φινόκιο, ελιές, κοκκινοπίπερο, ρόκα, ξύδια είναι κάποια από τα υλικά που συνδυάζονται στις απανταχού πορτοκαλοσαλάτες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr