by admin

Πώς βράζουμε χόρτα και λαχανικά για να παραμείνουν πράσινα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Επειδή είναι η εποχή των χόρτων, των μπρόκολων, των τσιμουλιών (τσιμούλια λέμε τα παραπούλια στην Κρήτη) είπα σήμερα να κάνω μια ανάρτηση σχετική με το θέμα αυτό, τόσο για τους αναγνώστες που ενδιαφέρθηκαν όσο και για τις δικές μου αναρτήσεις, για να παραπέμπω εδώ και να μην γράφω τα ίδια και τα ίδια πολλές φορές. Αργότερα θα έχουμε τα πικράσταχα, τα βλίτα, τα κολοκυθάκια. Γενικά όλο και κάποια λαχανικά ή χορταρικά βράζουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr