by admin

Πως καταψύχουμε πάστα ελιάς, πελτέ ντομάτας και σάλτσες pesto

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από τις πιο εύκολες καταψύξεις είναι αυτές των διαφόρων «αλοιφών»Αν φτιάχνετε σπιτικές σάλτσες pesto ή πάστα ελιάς, ξέρετε ότι η διάρκεια ζωής τους δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη - λίγες εβδομάδες μόνο – μιας και δεν περιέχουν συντηρητικά.Εγώ επειδή κάθε καλοκαίρι που έχω στην διάθεσή μου μπόλικο φρέσκο βασιλικό φτιάχνω αρκετές ποσότητες από το αγαπημένο μου pesto λιαστής ντομάτας (συνταγή σύντομα), έχω σωθεί με την κατάψυξη.Αλλά κι αν έχουμε πελτέ ή πάστα ελιάς ή pesto που τα αγοράσαμε κάποια στιγμή και βλέπουμε ότι σύντομα θα λήξουν, δεν τρελαινόμαστε να τα χρησιμοποιήσουμε άρον άρον, απλά...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com