81
Το καθάρισμα των αντεριών, είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, αλλά εντελώς απαραίτητη, για να είναι ασφαλής να τις χρησιμοποιήσουμε.
Το πρώτο πράγμα που ελέγχουμε, όταν αγοράζουμε έντερα, αρνίσια ή κατσικίσια, είναι να έχουν φυσιολογική μυρωδιά, κι έπειτα αν είναι
μακριά και γερά, χωρίς σκισίματα.
Το πρώτο πράγμα που ελέγχουμε, όταν αγοράζουμε έντερα, αρνίσια ή κατσικίσια, είναι να έχουν φυσιολογική μυρωδιά, κι έπειτα αν είναι
μακριά και γερά, χωρίς σκισίματα.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com