by admin

Πως να βράσεις σωστά τα λαχανικά σου!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μιας και είναι χειμώνας και τα βραστά λαχανικά τύπου κουνουπίδι, μπρόκολο, παντζάρι, καρότο είναι της εποχής, είπα να μιλήσουμε λίγο για το βράσιμο τους. Με το σωστό βράσιμο μπορείς να διατηρήσεις όχι μόνο όμορφα στην όψη λαχανικά, αλλά και λαχανικά με όλα τους τα θρεπτικά συστατικά και που είναι και νόστιμα. Αν τα παραβράσουμε θα χαθούν κάποια από τα θρεπτικά συστατικά και μερικά από αυτά όπως ας πούμε το μπρόκολο αποκτά και μια κιτρινισμένη, "άσχημη" όψη.
Και επειδή είναι περίεργη και έμενα κάτι τέτοια δε μου κάνουν όρεξη να τα φάω κάθισα και το μελέτησα. Τελικά δε θέλουν και πάρα πολύ βράσιμο τα λαχανικά. Χρειάζονται τόσο χρόνο, όσο να μαλακώσουν ελαφρώς και να μην σπάσεις κάνα δόντι. Η συνταγή που θα σου δώσω &8211; ή μάλλον καλύτερα ο τρόπος που θα σου προτείνωπιστεύω πως θα κάνουν ακόμα και τους πιο διστακτικούς να δοκιμάσουν γιατί και από γεύση και από εμφάνιση θα είναι τέλεια. Βράσε σωστά τα λαχανικά σου
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.ediva.gr