51
Τα λόγια ειναι περιττά. Οι φωτογραφίες με λιγες λέξεις απο κάτω τα είναι υπερ-αρκετές!Επιλέγουμε κρεμμυδάκια σχετικά μεγάλαγια αυτό το εγχείρημα. Κοβουμε την κεφαλήκαλά οπως στο κάτω κρεμμυδάκι γιανα ειναι πιο ευκολα τα επομενα στάδια. Τοπάνω κρεμμυδάκι εκοψα το μετα πιο πολλααπλά ήθελα να φανεί η αντίθεση.Χαράζουμε με ενα μαχαίρη το κρεμμυδι μέχρι την μέσηοπως κάμνω εγώ στην φώτο. (ναι ναι εγώ είμαι ηπρωταγωνίστρια!)Βάλλουμε το κρεμμυδάκι σε πολλά ζεστόνερο για κανένα λεπτό.Απαλά απαλά και με πολύ αγάπη, αφαιρούμε ενα εναοσα layers θέλουμε.Γεμίζουμε με την γέμιση των γεμιστών (ω γεμιστά
Διάβασε τη συνταγή στο istomageiremata.blogspot.com