44
Υλικά
- καλαμάρια 1 κιλ
- μαγειρική σόδα 2 κσ
Τα καλαμαράκια είναι ένα υλικό που μου αρέσει, να το μαγειρεύω. Και αυτό γιατί έχω πολλές επιλογές στον τρόπο μαγειρέματος. Τα κάνω τηγανητά όπως σήμερα, γεμιστά, κοκκινιστά, με μακαρόνια ή πατάτες τηγανητές, ριζότο, ψητά, ακόμη και βραστά, σε σαλάτα με λεμόνι και λάδι. Υπάρχει όμως ένας τρόπος για να είναι τα καλαμαράκια μαλακά και να μην είναι σαν μαστίχα όταν τα τρώμε. Είναι πολύ απλό.
Διάβασε τη συνταγή στο zaaxarikaialati.blogspot.com