322
Υλικά
- πατάτες 6 τμχ
- τσένταρ 2 φλ
- βούτυρο 60 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλεύρι 60 γρ
- πιπέρι 2 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- ζωμός κοτόπουλο 900 ml
"Poutine", ένα πολύ γνωστό καναδικό πιάτο που λέγεται ότι "γεννήθηκε" στην πόλη Warwick της επαρχίας του Quebec, από τον Ferdinand Lachance. Ο Lachance είπε " θα είναι σκέτη ακαταστασία" όταν του ζητήθηκε να ρίξει μια χούφτα τυρί πάνω από τις πατάτες του, κι έτσι το φαγητό πήρε την ονομασία του από τη γαλλική λέξη που χρησιμοποίησε...
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com