125
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 10 φύλλα
- ανθότυρο 250 γρ
- αυγά 1 τμχ
- καρύδια 2 κσ
- μέλι 2 κσ
- cranberries 2 κσ
- ξανθές σταφίδες 2 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
Ακόμα ένα γλυκάκι με ανθότυρο θα σας δείξουμε σήμερα και θα σας το προτείνουμε για το Πάσχα.Είναι εύκολο στην προετοιμασία του, πολύ ωραίο στην γεύση με όμορφη εμφάνιση.Ασφαλώς ένα γιορτινό γλυκάκι, χρειάζεται να το περιποιηθούμε λίγο παραπάνω!Γι΄ αυτό η γέμισή του εμπλουτίστηκε με τριμμένο καρυδάκι, μέλι για την γλύκα και κράνμπερις για μια φρουτένια νότα.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com