65
Υλικά
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- αλάτι 2 κφτ κγ
- αυγά 3 τμχ
- ελαιόλαδο 1.5 ποτ
- χωριάτικα λουκάνικα 1 πκτ
- πιπεριές πράσινες τμχ
- κρεμμύδια τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι τμχ
- ντομάτα τμχ
- ρεγκάτο 200 γρ
Υλικά Για τις κρέπες Γάλα εβαπορέ 1 κουτί Νερό 1 1/2 κουτί (από το γάλα) Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας Αλάτι 2 κόφτα κουταλάκια γλυκού Αυγά 3 τεμ χτυπημένα Ελαιόλαδο 1 1/2 ποτήρι νερού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός Για την γέμιση Χωριάτικα λουκάνικα 1 πακέτο (4 τεμ) Πράσινες πιπεριές (κέρατο) 4-5 κομμένες σε μικρά κυβάκια Κρεμμύδι 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Κρεμμυδάκια φρέσκα τα πράσινα κλαράκια για το δέσιμο της κρέπας Ντομάτες 3 ψιλοκομμένες Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα Ρεγκάτο 200 γρ τριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr