83
Υλικά
- πατάτες με τη φλούδα 1 κιλ
- γάλα εβαπορέ 300 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 100 γρ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- σπανάκι 200 γρ
- σκόρδο 1 τμχ
- ρίγανη 2 κλων
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
1 κιλό πατάτες με τη φλούδα 300 γρ. γάλα εβαπορέ 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 150 γρ. πικάντικο κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας ή παρμεζάνα ½ μοσχοκάρυδο 200 γρ. σπανάκι 1 σκόρδο 2 κλων. ρίγανη Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr