61
Υλικά
- μαρούλι 0.5 τμχ
- μαρούλι σγουρό 0.5 τμχ
- ασπρομανίταρα 2 πκτ
- σκόρδο 1 σκελ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- ξύδι 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής ½ μαρούλι, ανάλογα με τη ρίζα ή ½ σγουρή σαλάτα, ανάλογα με τη ρίζα 2 μανιτάρια λευκά, μικρά, κομμένα σε φέτες 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1 κ.γ. ξύδι για μαρινάρισμα 3 κ.σ. ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο αλάτι πιπέρι Σχετικά με τη συνταγή Δυσκολία: Εύκολη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr