113
Υλικά
- ρόκα 150 γρ
- φράουλες 10 τμχ
- mozzarella 100 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- γρεναδίνη 0.5 κγ
- κρέμα βαλσαμικού 1.5 κσ
- βασιλικός 5 κλων
- πιπέρι -
- αλάτι -
150 γρ. ρόκα 8-10 φράουλες 100 γρ. τυρί Arla Mozzarella 2 κ.σ. ελαιόλαδο ½ κ.γ. γρεναδίνη 11/2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou 4-5 κλων. βασιλικό φρέσκο Aλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr