83
Υλικά για 4-6 άτομα20 γραμμ. αυγοτάραχο1 μαρούλι1 iceberg1 γαλλική σαλάτα2 κ.σ. σχοινόπρασο* (τσάιβς), ψιλοκομμένο1 μάτσο μποράντζα ή μποράγκο**Για τη βινεγκρέτ:2 κ.σ. λευκό ξίδι2 κ.σ. τζιν ή τσίπουρο4-5 κ.σ. ελαιόλαδοξύσμα από 1 λάιμ (μοσχολέμονο)αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέριΑφαιρούμε τα εξωτερικά φύλλα από τα σαλατικά, πλένουμε τα τρυφερά τους φύλλα και τα φύλλα της μποράντζας σε άφθονο νερό και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι για να στραγγίξουν. Σε μεγάλη σαλατιέρα κόβουμε με το χέρι τα σαλατικά και προσθέτουμε τα φύλλα από την μποράντζα και το σχοινόπρασο.Για τη βινεγκρέτ: Σε ένα σέικ
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com