68
Υλικά
- φαρίνα 300 γρ
- αλάτι 1 κγ
- θυμάρι 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- αυγά 1 τμχ
- βούτυρο 125 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 125 γρ
- ρόκα 110 γρ
- πράσα 220 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- λιαστές ντομάτες 10 φέτ
- φέτα 120 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- γάλα φρέσκο 100 ml
Μια πίτα με ένα πολύ ιδιαίτερο και αρωματικό φύλλο που ανοίγει ...θαρρείς από μόνο του, χωρίς καμία δυσκολία και με την προσθήκη του μείγματος αυγού-γάλακτος γίνεται τραγανό και απίστευτα νόστιμο...Η φετούλα χαρίζει στην πίτα την ελληνική της νοστιμιά αλλά και την αλμύρα που χρειάζεται και τα αυγά τη σφιχτοδεμένη της υφή...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com