82
Υλικά
- πράσα 5 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- ελαιόλαδο 0.75 φλ
- καρότο 2 τμχ
- ρύζι καρολίνα 1 φλ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- πάπρικα 1 κσ
- παρμεζάνα 1 φλ
- κουκουνάρι 1 φλ
5 πράσα πλυμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες (από το πράσινο μέρος τους κρατάμε μόνο το πολύ τρυφερό τμήμα) 3 φρέσκα κρεμμυδάκια με το φύλλωμα, πλυμένα και κομμένα σε ροδέλες ¾ φλιτζανιού ελαιόλαδο Άλτις 2 καρότα καθαρισμένα και τριμμένα 1 φλ. ρύζι καρολίνα 1 ζωμό βοδινού "Σπιτικός" της Knorr ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πάπρικα σε νιφάδες 1 φλ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα 1 φλ. καβουρδισμένα κουκουνάρια αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr