191
Υλικά
- κρουασανάκια 3 συσκ
- κρέμα μιλφέϊγ 170 γρ
- γάλα 750 γρ
- σαντιγί 1 φακ
- μαύρη σοκολάτα 125 γρ
- σοκολάτα γάλακτος 125 γρ
- γάλα εβαπορέ 150 γρ
- γάλα φρέσκο 150 γρ
- μαργαρίνη 1 κσ
- κονιάκ 1 κσ
Ένα εύκολο και γρήγορο προφιτερόλ. Υλικά: 3 συσκευασίες μικρές κρουασανάκια με γέμιση κρέμα μιλφέιγ ή σοκολάτα 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής σκόνη με γεύση μιλφέιγ (170 γρ.) 750 γρ. κρύο γάλα 1 φακελάκι σκόνη γκαρνί σαντιγί + το αναγραφόμενο γάλα Για τη γκανάζ σοκολάτας: 125 γρ.σοκολάτα μαύρη 125 γρ.σοκολάτα γάλακτος 150 γρ. γάλα εβαπορέ ή φρέσκο πλήρες 1 κ.σ μαργαρίνη 1 κ.σ κονιάκ(προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr