96
Υλικά
- πέρκα 750 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ροδάκινα 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- λάδι 7 κσ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- δεντρολίβανο 1 κλων
Ψάρι φιλέτο που η συνταγή βγήκε μόνη της.Μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε ψάρι φιλέτο (Γλώσσα, Πέρκα, Βακαλάος, Καλκάνι). Εγώ έβαλα Πέρκα κατεψυγμένη και παρ' όλα αυτά το φαγητό μου βγήκε τόσο φοβερά νόστιμο και με γλυκιά γεύση που έφαγα διπλή μερίδα. Κι ενώ βασανιζόμουν πως να το φτιάξω τηγανητό, επέλεξα χορταρικά που είχα στο ψυγείο μου και το φαγητό μου βγήκε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.syntagesmamas.gr