163
1 kg. φιλέτο σφυρίδας σε φέτες1 kg. βλίτα2 καρότα ψιλοτριμμένα1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 χούφτες άνηθος ψιλοκομμένος (τα κοτσάνια χωριστά) 1/2 χούφτα δυόσμος ψιλοκομμένοςΧυμός 1,5-2 λεμονιώνΑλάτιΠιπέρι άσπροΕλαιόλαδοΕκτέλεση:Αν σας πέσει πολύ νερό στην κατσαρόλα, και σας περισσέψει ζουμί, μην προβληματιστείτε. Αφαιρέστε το και φάτε το σαν ορεκτική σούπα!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com