by admin

Ψάρι λεμονάτο με τζίντζερ και δυόσμο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τώρα το καλοκαίρι η γεύση μου ζητά λεμόνι....υλικά που αφαιρώ δια παντός ,από τη λίστα μου, σε γλυκά και αλμυρά, το καλοκαίρι ,είναι η κανέλα,το πορτοκάλι και το μήλο....στη θέση τους μπαίνει το δροσιστικό λεμόνι,συνοδεία αγαπημένου δυόσμου,απόλυτα ταυτισμένου με καλοκαίρι στον δικό μου γευστικό χάρτη...το τζίντζερ κρατάει τις ισορροπίες...
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookthebook.blogspot.com