89
Υλικά
- ψάρια 1 κιλ
- συναγρίδα 1 -
- τσιπούρα 1 τμχ
- μπακαλιάρος 1 κιλ
- κόλιανδρο 3 κσ
- αλάτι 2 κγ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- αλεύρι -
Από τον Chef Κυριάκο Αθανασιάδη ,1 κ. ψάρι (συναγρίδα, τσιπούρα, μπακαλιάρο) 3 κ.σ. σπόρους κόλιανδρου 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι λευκό 4 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις Αλεύρι & νερό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr