by admin

Ψάρι Μπιάνκο, Κερκυραϊκό!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Φαγητό παραδοσιακό της Κέρκυρας, ψάρι με λευκή σάλτσα. Μια εναλλακτική πρόταση για το ψάρι! Λίγα μυστικά ακόμα Αυτό το φαγητό το φτιάχνουμε στην Κέρκυρα συχνά. Είναι όμως το ειδικό φαγητό για την ημέρα του Αγίου Σπυρίδωνα, στις 12 Δεκεμβρίου. Αυτή την ημέρα το μαγειρεύουμε με το ξερό ψάρι στακοφίσι, που υπάρχει μόνο στην Κέρκυρα. Σ' αυτη την περίπτωση το λάδι που χρησιμοποιείται είναι σε βάρος όσο και το ψάρι πριν μουσκευτεί σε νερό πριν το μαγειρέψουμε. Επίσης το μαγειρεύουμε τις ημέρες που τρώμε παραδοσιακά ψάρι, των Βαίων, 25 Μαρτίου. Είναι πολύ καλό και για τα παιδιά γιατί το ψάρι φέτα δεν έχει πολλά κόκκαλα ενώ κάνει ωραία σαλτσούλα για βούτημα!!!...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: λευκή σάλτσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com