by admin

Ψάρι πλακί / Fish "plaki" (Greek-style baked fish with tomato and potatoes)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το πλακί είναι ένας τρόπος μαγειρέματος που ταιριάζει σε ψάρια με άσπρο κρέας, κυρίως μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, που μπορούν εύκολα να φιλεταριστούν. Τέτοια ψάρια είναι το φαγκρί, η συναγρίδα, η σφυρίδα, ο μπακαλιάρος, η γλώσσα, ο ξιφίας (προτείνουμε να μην το φτιάξετε με τόνο ή σολωμό). Είναι μια συνταγή πολύ εύκολη, νόστιμη και πολύ καλοκαιρινή. Εμείς το φτιάξαμε αυτή τη φορά με μεσαίου μεγέθους και οικονομικά ψάρια, δηλαδή με κολιούς. ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: ψάρια πλακί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.littlecookingtips.com