74
Το πλακί είναι ένας τρόπος μαγειρέματος που ταιριάζει σε ψάρια με άσπρο κρέας, κυρίως μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, που μπορούν εύκολα να φιλεταριστούν. Τέτοια ψάρια είναι το φαγκρί, η συναγρίδα, η σφυρίδα, ο μπακαλιάρος, η γλώσσα, ο ξιφίας (προτείνουμε να μην το φτιάξετε με τόνο ή σολωμό). Είναι μια συνταγή πολύ εύκολη, νόστιμη και πολύ καλοκαιρινή. Εμείς το φτιάξαμε αυτή τη φορά με μεσαίου μεγέθους και οικονομικά ψάρια, δηλαδή με κολιούς. ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com