by admin

Ψάρι σε κρούστα αλατιού; Ναι, αλλά πώς;

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Λαβράκι ή τσιπούρα στο αλάτι! Εξαίρετο πιάτο με «φυσική» νοστιμιά, αλλά, παρόλη την απλότητά του, έχει και τα μυστικά του. Το βασικότερο όλων είναι να χρησιμοποιήσουμε χονδρό αλάτι και όχι ψιλό, μαγειρικό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr