94
Υλικά
- μπακαλιάρος 1.5 κιλ
- τσιπούρες 1.5 κιλ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- καρότο 2 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- κολοκύθια 1 τμχ
Υλικά της συνταγής μας 1 ψάρι
φρέσκο 1 - 1 1/2 κιλό, μπακαλιάρο ή τσιπούρα ή ότι άλλο ψάρι θέλουμε 1
ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 1/2
κούπα ελαιόλαδο 2
καρότα κομμένα ράβδους (ζουλιέν) 2
πιπεριές Φλωρίνης κομμένες ράβδους (ζουλιέν) 1 κολοκυθάκι κομμένο ράβδους (ζουλιέν) λίγο μαϊντανό
ψιλοκομμένο αλάτι,
πιπέρι, τζίντζερ
φρέσκο 1 - 1 1/2 κιλό, μπακαλιάρο ή τσιπούρα ή ότι άλλο ψάρι θέλουμε 1
ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 1/2
κούπα ελαιόλαδο 2
καρότα κομμένα ράβδους (ζουλιέν) 2
πιπεριές Φλωρίνης κομμένες ράβδους (ζουλιέν) 1 κολοκυθάκι κομμένο ράβδους (ζουλιέν) λίγο μαϊντανό
ψιλοκομμένο αλάτι,
πιπέρι, τζίντζερ
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com