by admin

Ψάρια τηγανιτά σαβόρο

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Υλικά

Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το λατινικό savor που σημαίνει νόστιμο.
Πρόκειται για μια σάλτσα από ξύδι, ελαιόλαδο, αλεύρι, σκόρδο και δεντρολίβανο, που επινοήθηκε για να
μπορούν οι παλιές νοικοκυρές, να διατηρούν τα ψάρια για περίπου μια βδομάδα, τις εποχές που δεν υπήρχαν ψυγεία.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com