180
Υλικά 3 κομμάτια ψαρονέφρι κομμένα σε φέτες200 ml λευκό κρασί2 κ.σ. μουστάρδα 2½ κ.σ. μέλι2 κ.σ. λάδι1 κ.σ. θυμάρι αλάτιπιπέρι λίγο λάδι για το άλειμα της σχάρας ή της γκριλιέραςΕκτέλεση Κόβουμε σε φέτες το ψαρονέφρι και τις βάζουμε στη γκριλιέρα που την έχουμε αλείψει με λίγο λάδι και την έχουμε αφήσει να κάψει. Ψήνουμε το κρέας κι όταν ροδίσει το αλατοπιπερώνουμε. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί στο αλκοόλ για 5 περίπου λεπτά. Σε ένα ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net