54
Υλικά
- ψαρονέφρι 600 γρ
- κρέμα γάλακτος 350 ml
- δεντρολίβανο 1 κλων
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Βρισκόμαστε στην δεύτερη εβδομάδα των Αποκριών, την Κρεατινή. Παραδοσιακά αυτήν την εβδομάδα καταναλώνουμε κρεατικά. Κρέας περιλαμβάνει και η σημερινή μας πρόταση, και μάλιστα ψαρονέφρι, ένα από τα πιο μαλακά κρέατα, όχι τόσο λιπαρό και πολύ γρήγορο στη παρασκευή του. Μαγειρεμένο σε μια νόστιμη σαλτσούλα, που μοσχοβολάει δεντρολίβανο!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com