by admin

Ψαρονέφρι σε σάλτσα δεντρολίβανου

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Βρισκόμαστε στην δεύτερη εβδομάδα των Αποκριών, την Κρεατινή. Παραδοσιακά αυτήν την εβδομάδα καταναλώνουμε κρεατικά. Κρέας περιλαμβάνει και η σημερινή μας πρόταση, και μάλιστα ψαρονέφρι, ένα από τα πιο μαλακά κρέατα, όχι τόσο λιπαρό και πολύ γρήγορο στη παρασκευή του. Μαγειρεμένο σε μια νόστιμη σαλτσούλα, που μοσχοβολάει δεντρολίβανο!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: λευκή σάλτσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com