50
Υλικά
- ψαρονέφρι 400 γρ
- χυμός λάιμ 2 κσ
- μέλι 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- κρεμμύδια -
- σκόρδο 1 σκελ
- τζίντζερ 1 κγ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
- φρέσκο κρεμμυδάκι -
Μας αρέσουν πολύ οι συνταγές που συνδυάζουν με επιτυχία στοιχεία από τη δική μας κουζίνα με στοιχεία από τις κουζίνες της Ασίας. Αν χρησιμοποιηθούν έξυπνα μπορούν να δημιουργήσουν πιάτα με εκπληκτικά αρώματα και πρωτοτυπία! Παράδειγμα η σημερινή συνταγή! Κρασάτο χοιρινό μεν, αλλά με προσθήκη σάλτσας σόγιας και χυμού λάιμ... καθώς και μέλι! Χρειάζεται ελάχιστη προετοιμασία και ελάχιστο χρόνο μαγειρέματος, επομένως μπορεί να το φτιάξει ο καθένας ακόμα και κάτω από πίεση χρόνου. Εμείς θα το επαναλαμβάνουμε συχνά από 'δω και μπρος!...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com