99
Υλικά
- κολοκυθάκια 3 τμχ
- ψωμί 1.5 φέτ
- παρμεζάνα 1.5 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.75 κούπα/ες
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- ρίγανη 0.5 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κγ
- αυγά 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Σας προτείνω να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή, είναι πάρα πολύ εύκολη. Τα στικς από κολοκυθάκια τρώγονται όσο είναι ζεστά γιατί όταν κρυώσουν η κρούστα τους δεν είναι και τόσο τραγανή! Συνοδέψτε τα με όποια σος θέλετε,ταιριάζουν πάρα πολύ όμως με τη sour cream!!!...
Διάβασε τη συνταγή στο eleniscooking.blogspot.com