86
Υλικά
- μήλα 6 τμχ
- πορτοκάλι 1 -
- φρέσκο βούτυρο 1.5 κσ
- μαργαρίνη 1.5 κσ
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- κανέλα 6 ξύλο/α
- κανέλα -
- κορν φλάουρ 1 κσ
Άφθονα τα μήλα αυτήν την εποχή, μας προκαλούν να τα εκμεταλλευτούμε και να φτιάξουμε ένα σωρό μηλονοστιμιές! Στην σημερινή μας συνταγή, τα μήλα μας δίνουν ένα επιδόρπιο εύκολο και απολαυστικό, ικανό να σταθεί ακόμα και σε ένα επίσημο γεύμα. Σας το προτείνω ακόμα και για το τραπέζι των Χριστουγέννων, ως ένα ελαφρύ επιδόρπιο που όμως δεν υστερεί σε τίποτα σε γεύση και εμφάνιση, μιας κι εκείνη την ημέρα όλο και κάτι παραπάνω τρώμε συνήθως. Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με γιαούρτι ή σαντιγί, που θα διακοσμήσουμε με σπόρους ροδιού.Πάμε να το φτιάξουμε και παρέα!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com