76
Υλικά
- ροδάκινα 3 τμχ
- τυρί κότατζ 1 κεσεδάκι/α
- στέβια 2.5 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- αμύγδαλα -
- μέλι -
- βατόμουρα -
Τη συνταγή αυτή την εμπνεύστηκα από μια φωτογραφία που έχω αποθηκευμένη στο pinterest από πέρσι. Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν συνέχεια να την κάνω, αλλά όταν αποφάσισα να την ψάξω για κάποιο λόγο δεν άνοιγε για να δω τη συνταγή. Ο τίτλος λέει ότι είναι ψητά βερίκοκα με μασκαρπόνε, αλλά εγώ ήθελα να χρησιμοποιήσω ροδάκινα. Έριξα μια ματιά για παρόμοιες συνταγές και είδα ότι εκτός από τα λιπαρά του μασκαρπόνε, όλοι προσθέτουν βούτυρο και ζάχαρη στα φρούτα που χρησιμοποιούν, πράγμα που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω. Έτσι αποφάσισα να αντικαταστήσω το μασκαρπόνε με κότατζ dirollo που έχει 2,2%
Διάβασε τη συνταγή στο lookcooliageumata.blogspot.com