67
Υλικά
- ροδάκινα 3 τμχ
- νεκταρίνια 3 τμχ
- βούτυρο 50 γρ
- ζάχαρη 3 κσ
- ζάχαρη 100 γρ
- ροδάκινα 1 τμχ
- δυόσμος 10 φύλλα
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
Θέλετε να κάνετε πιο εντυπωσιακό το παγωτάκι σας??Συνοδεύστε το με ψητά ροδάκινα και περιχύστε το με ένα υπέροχο, αρωματικό σιρόπι με ροδάκινα και δυόσμο.Το σιρόπι εκτός από παγωτά, ταιριάζει πολύ όμορφα και πάνω στο γιαουρτάκι σας, αλλά και σε διάφορες φρουτοσαλάτες που θα ετοιμάσετε με φρούτα εποχής.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com