77
Υλικά
- πατάτες 500 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ντομάτα 500 γρ
- κρεμμύδια 70 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- καπνιστή πάπρικα 2 κσ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- μηλόξιδο 2 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 50 ml
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
Την πρώτη φορά τις έφτιαξα μόνες τους, ψητές πατάτες με σκορδάκι και ριγανούλα ήταν εξαιρετικές όμως κάτι τους έλειπε! Τελικά αυτό που τους έλειπε ήταν μια σαλτσούλα για βούτες! Έτσι προέκυψε το σημερινό φαγάκι! Αν δεν βρείτε κόκκινες πατάτες χρησιμοποιείστε τις κλασσικές, απλά προτιμήστε μικρές.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr