79
Υλικά
- τσιπούρες 2 τμχ
- βούτυρο 80 γρ
- λεμόνι 2 τμχ
- χοντρό αλάτι -
- πιπέρι -
- φιλέ αμυγδάλου 50 γρ
- λευκό κρασί 80 γρ
- κόλιαντρο 4 κλων
Ψάρια Τσιπούρες με νόστιμη κατάλευκη σάρκα, αρωματισμένες με μια βουτυράτη σως φτιαγμένη με αμύγδαλα φιλέ, λευκό κρασί και φρέσκο κόλιαντρο.Μια διαφορετική, εύγευστη εκδοχή για ψητά ψάρια στο φούρνο, έτοιμα να τα απολαύσουμε σε μόλις 20'.Ένα πιάτο Low Carb/ Χαμηλών Υδατανθράκων, κατάλληλο και για όσες/ όσους προτιμούν μια διατροφή χωρίς υδατάνθρακες.Δικά σας!εργασία: 10′χρόνος: 30′εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es